Företaget

Streb Ekonomi & Revision AB är en mindre revisionsbyrå vars kundkrets består av mindre och medelstora ägarledda företag belägna huvudsakligen i södra Sverige.

Revisionsbyrån är väletablerad i branschen och grundades 1982. Byrån är ansluten till FAR och den internationella kedjan JPA International samt har medlemskap i Sydsvenska Handelskammaren, Företagarnas Riksorganisation, Internationella Kvinnoföreningen IKF Malmö.

Vår bas är revision, redovisning, bokslut, årsredovisningar samt ekonomiska konsultuppdrag. Vi utför en kostnadseffektiv analytisk revision, upprättar snabbt och effektivt era bokslut, deklarationer såväl de privata som ert företags. Vi hjälper er självfallet att betala den korrekta skatten och göra avstämningar så att skatteverket inte kommer med obehagliga överraskningar. Vi ser gärna att det upprättas periodbokslut för att Ni ska kunna fatta de bästa strategiska besluten innan året är till ända.

Vi samarbetar med skattejurist Staffan Lindqvist Stockholm för mera komplicerade frågor eftersom det krävs aktualitet avseende gällande rätt för att kunna ge denna kvalificerade rådgivning.

Vi är vanligen tre till fyra medarbetare varav Christine har huvudansvaret såsom vår auktoriserade och påskrivande revisor.

En nyrekrytering pågår till tjänsten kvalificerad redovisningsperson vilken vi ”outsourcat” det senaste året och dessutom samarbetar vi med Högskolan i Malmö och/eller Redovisningsskolan i Eslöv för mottagande av praktikanter några gånger per år.

Byrån och Christine har utöver detta ett gediget kontaktnät av specialister att konsultera vid kundernas behov.

Vi kan därtill dagtid erbjuda goda parkeringsmöjligheter ty i den stadsdel där vårt vackra kontor är beläget finns det alltid gratisparkeringar i gatorna söder och norr om kontoret. På själva Regementsgatan är det fritt att parkera i 15 minuter.

Vårt vackra kontor i Malmö är beläget i Slottsstaden närmare bestämt på Regementsgatan 74 på första våningen. Där knarrar det i parkettgolvet och är bokstavligt talat högt i tak, fönsterrutorna är av åldrat glas som ger ett speciellt ljus, ja hela fastigheten andas sekelskifte. Kom in på ett enkelt ”god dag”-besök om du vill testa oss